Skip to main content

Bezpečná a pokojná štvrť na bývanie

Bezpečnosť  vašej rodiny je pre nás prvoradá. Prístup autom do rezidenčnej štvrte Slnovrat sme obmedzili vstupnou rampou a areál sme vybavili moderným kamerovým systémom.

Ku všetkým domom kompletná infraštruktúra

4 a 5 izbové rodinné domy s vlastnou záhradou

Vyberte si z veľkoryso riešených domov s vlastnou záhradou. Naše domy sú navrhnuté s ohľadom na osobitné potreby mladých rodín. Získajte izbu naviac a dostatok priestoru a zároveň aj potrebné súkromie pre každého člena rodiny.

Pozrite si ponuku bývania

5-izbový rodinný dom
bez garáže
až 142m² úžitkovej plochy

Detail domu

4-izbový rodinný dom
s garážou
až 146m² úžitkovej plochy

Detail domu

Postavte svoj vlastný dom
podľa vašich predstáv
na pozemkoch od 600m² do 1062m²

Pozemky

Property management – správa areálu

Služba poskytuje majiteľom nehnuteľností mnoho výhod. Pravidelná údržba ako je polievanie, kosenie, upratovanie spoločných priestorov, správa kamerového systému a rampy na vstupe do areálu ako aj služby domového dôverníka.

Viac informácií

Športovo - relaxačná zóna

Na vidieku sa pozná každý s každým. Navrhli sme pre vás miesto, kde budete môcť spolu tráviť voľný čas nielen s blízkymi. Pre vás a vaše deti vytvoríme moderné detské ihriská a športoviská. Podporujeme aktívny a zdravý životný štýl celej komunity.

Športové vyžitie
v prírode

Cyklistika

Dostatok priestoru na trávenie kvalitného a príjemného času v prírode na množstve ciest vhodných na bicyklovanie. Cesty a cestičky bez premávky aj plánovaná cyklotrasa s napojením do Nových Zámkov.

Prechádzky v prírode

Rezidenčnú štvrť Slnovrat Residence obklopuje nádherná príroda Podunajskej nížiny. Nič vám nebráni užiť si čerstvý vzduch, pokoj a krásnu prírodnú scenériu, ktorá sa môže stať súčasťou vášho každodenného spôsobu života.

Rybolov

Využívajte aktívne možnosti na rybolov, ktoré vám ponúka najbližšie okolie. Rybník Trojmetrák, rašeliniská či riečka Cergát tečúca v tesnej blízkosti areálu. Chyťte si rybu a ugrilujte si ju večer s priateľmi na spoločnom grile.

Orientačný časový harmonogram

5/2024

Zahájenie výstavby
1 etapy

7/2024

Zahájenie výstavby
inžinierskych sietí.

5/2025

Kolaudácia prvých domov a infraštruktúry

Kúpou domu navyše získate

Úver s úrokom 1%

Informujte sa o možnosti a podmienkach výhodného financovania kúpy domu za 1% úrok.

Skolaudované rodinné domy

Skolaudovaný dom zabezpečuje splnenie všetkých stavebných predpisov. Taktiež prináša právnu istotu, vyššiu hodnotu nehnuteľnosti, jednoduchšie financovanie, poistenie a umožňuje zriadenie trvalého pobytu. Domy sú ihneď obývateľné.

Naše domy so zárukou až 10 rokov

Poskytujeme záruku až 10 rokov na základy, vodorovné, zvislé konštrukcie, na strešnú konštrukciu a strechu.

Idividuálna zľava na ďalšiu nehnuteľnosť

Ak si v Slnovrat Residence kúpite nehnuteľnosť, na kúpu ďalšej od nás dostanete individuálnu vernostnú zľavu.

Bezplatné finančné poradenstvo

V rámci našich služieb ponúkame klientom finančné poradenstvo (hypotéka a poistenie nehnuteľnosti) úplne zadarmo.

Pomôžeme vám s predajom vašej starej nehnuteľnosti

Pomôžeme vám s predajom vašej starej nehnuteľnosti našim profesionálnym a overeným predajcom.

Skúsený staviteľ

Spoločnosť PROSPECT Nové Zámky sa už 30 rokov špecializuje na výstavbu bytových, nebytových a polyfunkčných objektov s cieľom dodávať svojim klientom maximálnu pridanú hodnotu.

PROSPECT Nové Zámky disponuje vlastným vozovým parkom, ťažkou technikou, lešením a debnením, vďaka čomu je nezávislým na externých kapacitách čím eliminuje riziko oneskorenia výstavby.

Rovnako vlastní kompletné mechanizačné vybavenie na recykláciu stavebného odpadu. Množstvom zrecyklovaného odpadu za rok sa radí medzi priekopníkov zhodnocovania stavebného odpadu v rámci Slovenska.